home het plan energie besparen woningtypes wonen op noord-beveland partners nieuws contact

Het plan

Op Natuurlijk Wissenkerke worden diverse woningen aangeboden. Bekijk het actuele aanbod

Actueel aanbod

De wijk Natuurlijk Wissenkerke is volop in ontwikkeling. Bent u nieuwsgierig naar de concepten?

Concepten in ontwikkeling
De ontwikkelaar, Estuarium Vastgoed uit Middelburg, is de afgelopen jaren hardt aan het werk geweest met het realiseren van de energievriendelijke nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke. Hier ontwikkelen zij negen deelprojecten. Estuarium Vastgoed is ...
MEER INFORMATIE

De ontwikkelaar, Estuarium Vastgoed uit Middelburg, is de afgelopen jaren hardt aan het werk geweest met het realiseren van de energievriendelijke nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke. Hier ontwikkelen zij negen deelprojecten.


Estuarium Vastgoed is een projectontwikkelaar met stevige Zeeuwse wortels. Wij ontwikkelen woningen en appartementen voor zowel permanent als recreatief gebruik, maar ook utiliteitsgebouwen zoals winkels, kantoren, scholen en hotels.


Duurzaam vastgoed ontwikkelen waar behoefte aan is, dat is iedere keer de uitdaging. Door de beoogde eindgebruiker centraal te stellen, lukt het keer op keer succesvolle projecten te ontwikkelen.


Wij zijn begonnen met de realisatie van Ruiten 15, bestaande uit 15 gezinswoningen voor starters. Deze woningen zijn ontwikkeld in twee uitvoeringen: een lage (twee verdiepingen) en een hoge (drie verdiepingen) variant. Hierna volgende de realisatie van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2, bestaande uit 2 keer 5 levensloopbestendige woningen. De woningen kenmerken zich allen door hun platte daken en een strak uiterlijk. Optioneel werd een opbouw aangeboden om het woonoppervlak uit te breiden met circa. 35 m2. Door de populariteit van de levensloopbestendige woningen van Ruiten 5 Fase 1 en Fase 2 is inmiddels Ruiten 5 fase 3 in aanbouw.
Gebaseerd op Ruiten 5 is Ruiten 3 ontstaan aan de Clausstraat, dit zijn 3 levensloopbestendige woningen zonder opbouw en inmiddels opgeleverd aan de kopers.


Een volgende fase in de wijk Natuurlijk Wissenkerke is project ’t Karreveld. Deze woningen zijn allen verkocht waardoor de voorbereiding voor de bouw in volle gang zijn. Dit project bestaat uit 2 blokken van 3 energieneutrale gezinswoningen aan de Wilhelminastraat. De riante woningen bestaan uit een begane grond, eerste en tweede verdieping.


Wij zijn in voorbereiding met de verkoop van de 6 ruime eengezinswoningen van De Zes Meesters. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels warmtepompen en voorzien van de benodigde zonnepanelen. Het project Korenbloem, 7 duurzame levensloopbestendige woningen, is op dit moment in ontwikkeling en zal naar verwachting ook op korte termijn met de voorbereidingen voor de verkoop starten. 


In de toekomst zal het laatste deel van nieuwbouwwijk Natuurlijk Wissenkerke in ontwikkeling gaan. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen!


TERUG
vergroten
Natuurlijk Wissenkerke is een bijzondere wijk. Deze wijk zal vooral gaan bestaan uit energiezuinige woningen die gebouwd ...
MEER INFORMATIE