home het plan energie besparen woningtypes wonen op noord-beveland partners nieuws contact

Natuurlijk Wissenkerke / woningtypes / Ruitenvijf

» Nog slechts 1 te koop
vergroten

Kenmerken

  • Type woning: Levensloopbestendige woning
  • Perceeloppervlak: 278 m²
  • Woonoppervlak: 106 m²
  • Aantal kamers: 2
  • Bouwjaar: 2015
  • Inhoud: 300 m³
  • Woonlagen: 1


Downloads


Prijs

Koopsom vanaf: € 179.500,- v.o.n.
Optionele opbouw € 39.500,- incl. BTW Percelen 278 m2 - 289 m2 Inhoud 300 m3 - 435 m3


Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in dit type projectwoning. Dan kunt u meer informatie opvragen bij de betrokken projectontwikkelaar.

Omschrijving

In voorbereiding

Deze levensloopbestendige woningen kunnen in één bouwlaag of met een verdieping worden aangeboden. Het volledige woonprogramma is op de begane grond aanwezig. De, in totaal 5, woningen hebben een brede plattegrond waardoor er diverse indelingsmogelijkheden zijn. Ook hebben de woningen een zeer diepe zongerichte voortuin en een optionele carport. Aan de achterzijde is een tuin met aparte buitenberging.Indeling

Indeling

Om een indruk te geven van de mogelijkheden geven wij u onderstaande indelingsmogelijkheden.

 

Standaard zonder opbouw: entree met meterkast en toilet, slaapkamer aan de voorzijde, ruime badkamer, slaapkamer aan de achterzijde. Verder is er een ruime zongerichte woonkamer voorzien van een open woonkeuken en bijkeuken.

 

Optie met opbouw: In deze variant is de begane grond iets anders ingedeeld en heeft u op verdieping ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een badkamer en eventueel een dakterras.

 

De woningen zijn ontworpen door Levien de Putter van de Architecten Alliantie en worden ontwikkeld door Bouwbedrijf de Delta. Verkoopinformatie kunt u verkrijgen via Ruiterplaat Makelaardij.