home het plan energie besparen woningtypes wonen op noord-beveland partners nieuws contact

Natuurlijk Wissenkerke / woningtypes / Emmahof fase 2

» Verkoop gestart
vergroten

Kenmerken

  • Type woning: Levensloopbestendige woning
  • Bouwjaar: 2024

Prijs

Vraagprijs vanaf: € 399.500,- v.o.n. incl. btw


Informatie aanvragen

Bent u ge´nteresseerd in dit type projectwoning. Dan kunt u meer informatie opvragen bij de betrokken projectontwikkelaar.

Omschrijving

Verkoop gestart 

Emmahof fase 2: zes levensloopbestendige woningen in Natuurlijk Wissenkerke. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels een warmtepomp en voorzien van de benodigde zonnepanelen.


Fraaie en duurzame levensloopbestendige woningen in een prachtige woonomgeving bij het Veerse Meer met het Noordzeestrand en de steden Middelburg, Goes en Zierikzee in de nabij omgeving.


Deze woningen worden ontwikkeld door Estuarium Vastgoed en gebouwd door Bouwbedrijf De Delta. De verkoop van deze woningen verloopt via Ruiterplaat Makelaardij.


Heeft u interesse, laat uw gegevens achter via bovenstaand contactformulier en u wordt op de hoogte gehouden!Indeling

Begane grond

Een levensloopwoning kenmerkt zich door het volledige woonprogramma op de begane grond.
Aan de voorzijde van de woning ligt de ruime woonkamer en aan de achterzijde vind je de open keuken met zicht op de tuin. Door de riante raampartijen geniet u van een lichte woning.
Vanuit de woonkamer betreed je via de hal de ruime badkamer en slaapkamer met tuinzicht.


Optie voor uitbreiding

Heeft u behoefte aan een groter woonoppervlak, dan behoort dit tot de mogelijkheden.
U kunt in overleg met het bouwbedrijf en de architect kijken naar de mogelijkheden om de woning aan de achterzijde uit te breiden door middel van een aanbouw.


Verdiepingen

Elke woning beschikt over een extra verdieping die vrij in te delen is. De verdieping is geheel naar eigen wens in te vullen. Zo kunt u ervoor kiezen om een axtra slaapkamer of bijvoorbeeld een hobbykamer te realiseren. De keuze is aan u!