home het plan energie besparen woningtypes wonen op noord-beveland partners nieuws contact

Natuurlijk Wissenkerke / woningtypes / De Zes Meesters

» Verkoop gestart
vergroten

Kenmerken

  • Type woning: eengezinswoning
  • Bouwjaar: 2024

Prijs

Koopsom vanaf: € 315.000,- v.o.n. incl. btw


Informatie aanvragen

Bent u ge´nteresseerd in dit type projectwoning. Dan kunt u meer informatie opvragen bij de betrokken projectontwikkelaar.

Omschrijving

Verkoop in voorbereiding

Estuarium Vastgoed is in voorbereiding met de verkoop van zes ruime eengezinswoningen in de uitbreidingswijk Natuurlijk Wissenkerke. Uiteraard worden de woningen uitstekend geïsoleerd en worden de woningen standaard verwarmd middels een warmtepomp en voorzien van de benodigde zonnepanelen. 


Deze woningen worden ontwikkeld door Estuarium Vastgoed en gebouwd door Bouwbedrijf De Delta. De verkoop van deze woningen verloopt via Ruiterplaat Makelaardij.


Heeft u interesse, laat uw gegevens achter via bovenstaand contactformulier en u wordt op de hoogte gehouden!
Indeling

Begane grond

Vanuit de lichte tuingerichte woonkamer kunt u heerlijk genieten van uw ruime tuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken kunt u volledig naar eigen smaak en zicht inrichten. De ruime hal en het toilet maken de begane grond compleet.


Verdiepingen 

Op de eerste verdieping bevinden zich drieslaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer wordt standaard voorzien van een inloopdouche, tweede toilet, wastafel en tegelwerk. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de badkamer naar eigen smaak in te richten. De ruime tweede verdieping biedt diverse mogelijkheden; een extra slaapkamer, kantoorruimte of hobbykamer, aan u de keuze.